Med bakgrunn i risikovurderingen som teatret har foretatt internt, har vi kommet frem til at det ikke vil være forsvarlig å opprettholde våre publikumsaktivteter. I forlengelse av dette velger Rogaland Teater å avlyse alle forestillinger og sette andre aktiviteter, som klubb i Barne-og ungdomsteatret og omvisninger m.m, på pause til og med 31. mars.


Etter fem utsolgte hus i 2019 kommer Statsteatret tilbake på Rogaland Teater og Hovedscenen med tre ekstraforestillinger av 2010 Lollywood våren 2020!

En romantisk actionkomedie for folk flest!

Salaam aleikum!

I Statsteatrets niende forestilling ønsker vi velkommen til vår egen samtid.

Denne gangen har vi lagt ut på en lang reise i håp om å få øye på oss selv. Handlingen er nemlig lagt til Lahore, Pakistan. Vi følger et norsk filmselskap i sine bestrebelser på å lage en thriller av internasjonalt kaliber.
Med i det mangslungne teamet finner vi også den norske skuespilleren Shahid Khan. Filmteamet kjemper mot klokken, kreditorer, korrupsjon og konspirasjoner, samt et ublidt møte med en tiger. Vil filmen noensinne bli ferdig?

Velkommen til en fundamental reise i skyggen av mangotrærne. Velkommen til en historie for folk flest.

2010 Lollywood er et støttet av Fritt ord Kulturrådet, Fond for utøvende Kunstnere, Fond for lyd og bilde og Dramatikkens Hus.
Forestillingen er et samarbeid mellom Statsteatret, Oslo Nye Teater, Hordaland Teater og Rogaland Teater.

Forestillingen er et gjestespill og Dramakortet kan dessverre ikke benyttes.

  • Varighet

    1 time og 20 minutt er uten pause