Rogaland Teater er et av landets mest spennende teatre og har siden etableringen i 1947 begeistret, forarget, gledet og engasjert et stort publikum. Teatrets samfunnsoppdrag er å sørge for at alle får tilgang til kunst og kultur av høy kvalitet.

Ved avdelingen for Barne- og ungdomsteatret (BUT) er det ledig en 50 % stilling som multitekniker.

Ansvarsområder

Stillingen vil ha hovedansvar for BUT-Klubb og medfølgende produksjoner, samt ansvar for utstyr og lager som BUT disponerer. Resterende timer vil gå inn under den daglige driften til lysavdelingen. Stillingen rapporterer til leder for lysavdelingen.

Stillingens hovedarbeidsoppgaver:

· Ansvar for undervisning i teknikergruppen. Undervisningen er 1,5 timer pluss forberedelser. Undervisningen følger høst- og vårsemesteret, 1 kveld i uken.

· Ansvar for Lørdagsgodt, der multitekniker er sentral i dialogen med gruppene som gjester oss. Herunder er forberedelse av utstyr, innrigg fredag og eventuelt avvikling lørdag mellom 11:00 – 15:00 og ansvar for nedrigg. I dag har vi ca. 12-14 Lørdagsgodt i løpet av året.

· Følge opp BUT produksjoner og assistere med rigg og avvikling.

· Inngå i lysavdelingen i dens daglige drift og produksjon etter behov.

Kvalifikasjonskrav:

· Erfaring fra sceneproduksjoner.

· Erfaring med QLab som avviklingsverktøy

· Kunnskap om enkel lyd rigging og avvikling.

· Erfaring med lysrigging og enkel lyssetting.

· Erfaring med AV.

Det er en fordel med førerkort klasse B. evt større.

Vi tilbyr en utfordrende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i et trivelig og kreativt miljø, samt gunstige ferie- og pensjonsordninger.

Rogaland Teater er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn og kulturell bakgrunn.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt: Barne- og ungdsomsteatersjef Bjørn Ravn Carlsen, telefon 930 68 361

Leder for lysavdelingen Trygve Andersen, telefon 922 44 862

Søknadsfrist 21. mars 2024. Søknad med CV sendes elektronisk til post@rogaland-teater.no og merkes «Multitekniker»

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du vil i så tilfelle bli varslet om dette.