Rogaland Teater er et av landets mest spennende teatre og har siden etableringen i 1947 begeistret, forarget, gledet og engasjert et stort publikum. Teatrets samfunnsoppdrag er å sørge for at alle får tilgang til kunst og kultur av høy kvalitet.

Rogaland Teater gjør spillerommet større!

Ved teknisk avdeling har vi nå en nyopprettet spennende fast stilling som avviklingsleder. Stillingsbrøken til avviklingsleder er 100% og vedkommende rapporterer til teknisk sjef.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker en person med:

  • Relevant utdannelse og/eller lang erfaring fra scene/eventproduksjon.
  • God erfaring med prosjektledelse.
  • God forståelse for økonomi og ressursstyring.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

For å lykkes i denne stillingen må du være strukturert, relasjonsbyggende, resultatorientert, ha evne til å jobbe selvstendig samt ha gode samarbeidsegenskaper.

Ansvarsområder

  • Koordinere den daglige avvikling av teatrets prøve- og spillesteder med tilhørende bemanning og utstyr, også innbefattet dekorer i spill og under lagring.
  • Tilpasse ressursbruken de ulike produksjonene og sikre at teknisk avvikling av forestillingene fungerer på alle scener. 
  • Personalansvar for avdelinger tilknyttet avvikling ved Rogaland Teater.
  • Daglig oppfølging av HMS tilknyttet avvikling.

Vi tilbyr en utfordrende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i et trivelig og kreativt miljø, samt gunstige ferie- og pensjonsordninger.

Informasjon om søknaden

Rogaland Teater er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn og kulturell bakgrunn.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du vil i så tilfelle bli varslet om dette.

Søknadsfrist 24. april 2024

For nærmere opplysninger kontakt: Produksjonssjef Henrik Tangen.
Tlf: 920 84 223 eller e-mail henrik@rogaland-teater.no

Søknad sendes til post@rogaland-teater.no og merkes med avviklingsleder.

Tiltredelse i august 2024 eller etter nærmere avtale