Kjært barn har mange navn. Et godt navn er det beste arvegods. Navnet skjemmer ingen og et godt navn er bedre enn stor rikdom må vite! Nå har vi kåret Rogalands beste frisørsalongnavn, og det med god hjelp fra våre trofaste venner og følgere! 

I 2022 fylte Rogaland Teater 75 år, Barne- og ungdomsteatret 65 år, Stavanger konserthus 10 år og det var 1150 år siden Norge ble samlet til ett rike! Det måtte feires med en festforestilling av det musikalske og humoristiske slaget!

I vår festforestilling «Hårfagre» hadde frisørstanden en velfortjent og viktig rolle. «Hårfagre» kastet nemlig et helt nytt lys på hendelsene som ledet opp til slaget ved Hafrsfjord og samlingen av Norge til ett kongerike. At Harald ikke ville klippe håret eller gifte seg med Gyda før Norge var samlet, er viden kjent, men at dette gikk ut over frisørbyen Stavanger, hvor den bærekraftige frisørnæringen var den absolutt viktigste og mest innbringende næringen, er nok mindre kjent.

I samarbeid med Norges Frisør og Velværebedrifters Forbund, NFVB, kåret vi Rogalands beste frisørsalongnavn.

Vi mottok 683 elleville forslag fra kunder og publikum rundt om i hele fylket!! Tusen takk til alle som bidrog med nominasjon. Over 700 stemte på sin favoritt! Med 253 stemmer gikk Hairforce Frisør av med seieren. Vi gratulerer!!

 

Finalistene var:

Cam Cam fra Sandnes

Hairforce fra Hillevåg, Hundvåg, Lervig og Jørpeland

Sjå å få kløpt deg fra Farsund

Cut the crap fra Stavanger

Hårfagre fra Haugesund

Salongen med flest stemmer ble kåret 5. september.

Vi gratulerer vinneren Hairforce med den gjeve prisen som Rogalands beste frisørsalongnavn, og med billetter til premieren på Hårfagre 7. september i Stavanger konserthus!