Kjært barn har mange navn. Et godt navn er det beste arvegods. Navnet skjemmer ingen og et godt navn er bedre enn stor rikdom må vite! Nå skal Rogalands beste frisørsalongnavn kåres og vi trenger din hjelp! 

I 2022 fyller Rogaland Teater 75 år, Barne- og ungdomsteatret 65 år, Stavanger konserthus 10 år og det er 1150 år siden Norge ble samlet til ett rike! Det må feires med en festforestilling av det musikalske og humoristiske slaget!

I vår festforestilling «Hårfagre» har frisørstanden fått en velfortjent og viktig rolle. «Hårfagre» kaster nemlig et helt nytt lys på hendelsene som ledet opp til slaget ved Hafrsfjord og samlingen av Norge til ett kongerike. At Harald ikke ville klippe håret eller gifte seg med Gyda før Norge var samlet, er viden kjent, men at dette gikk ut over frisørbyen Stavanger, hvor den bærekraftige frisørnæringen var den absolutt viktigste og mest innbringende næringen, er nok mindre kjent.

I samarbeid med Norges Frisør og Velværebedrifters Forbund, NFVB, skal vi nå kåre regionens beste frisørsalongnavn.

Vi mottok 683 elleville forslag fra kunder og publikum rundt om i hele fylket!! Tusen takk til alle som har bidratt med nominasjon! Over 700 stemte på sin favoritt og nå er vinneren kåret! Med 253 stemmer gikk Hairforce Frisør av med seieren! Vi gratulerer!!

 

Finalistene var:

Cam Cam fra Sandnes

Hairforce fra Hillevåg, Hundvåg, Lervig og Jørpeland

Sjå å få kløpt deg fra Farsund

Cut the crap fra Stavanger

Hårfagre fra Haugesund

Salongen med flest stemmer vinner og blir kåret 5. september!

Kanskje blir det du og din favorittsalong som vinner billetter til premieren på Hårfagre 7. september i Stavanger konserthus!