Du er logget inn med Dramakortet. ✅

BLI TEATERKONTAKT

Vil du være teaterkontakt i din bedrift?

Det er morsommere å gå på jobb når man kjenner sine medarbeidere og har hatt noen gode opplevelser sammen med dem. Kanskje tanken om å gjøre noe sosialt sammen bare har streifet deg foreløpig? Kanskje du har rukket å gjøre en tanke om til en løs avtale? Kanskje du til og med har satt dato og kjøpt billetter? Uansett hvor langt du er kommet i tankegangen så kan vi her på Rogaland Teater tilby et bredt spekter av forestillinger til deg og dine medarbeidere.

Som teaterkontakt er du vår viktige ambassadør og bindeleddet mellom din arbeidsplass og teatret. Du er en selvsagt gjest på våre inspirasjonskvelder, der du får mingle med andre teaterkontakter og møte de kunstneriske teamene bak sesongens forestillinger. Du blir invitert til de fleste av våre prøveforestillinger med to billetter a kr 100,-. Som teaterkontakt vil du også motta teatrets nyhetsbrev og bli oppdatert på de ferskeste nyhetene.

Du vil få tilsendt egne tilbud til din bedrift, som du aktivt kan bruke til å arrangere gruppebesøk i teatret. Vi regner med at vi ser deg og din bedrift i teatret titt og ofte i løpet av et år!

Å gå i teater er enkelt! Det starter med å tenke tanken, velge dag og stykke og ta med dine kollegaer. Og husk at opplevelsen og det sosiale starter allerede når billettene er bestilt.

Ønsker du mer informasjon om teaterkontaktordningen kan du kontakte:

Lillian Rødsten
920 88 588
lillian@rogaland-teater.no